HOTEL
 

Adora Golf Resort 
Adora Resort Hotel renoverades 2009 och har en tomt på 116 000 m² samt en 300 meter lång privat sandstrand. Från Belek turistcenter och hotellet är det 5 km till Kadriye, 12 km till Serik, 39 km till Antalyas stadskärna och 29 km till flygplatsen. Hotellet ligger bara 1 km från de 5 bästa golfbanorna i Turkiets golfcentrum - Belek.

 
Turkiet Belek
Cornelia De Luxe Resort 
Cornelia Diamond Resort & Spa ligger alldeles intill Iskele Mevkii Beach, som är en vacker del av den härliga Belek-kusten. Hotellet ligger ca 35 km från flygplatsen och 45 km från Antalya centrum. Diamond All Inclusive är i högsta grad byggt för att möta och leva upp till alla de förväntningar som varje hotellgäst kan ha.
Turkiet Belek
Cornelia Diamond Golf Resort & SPA 
Cornelia Diamond Resort & Spa ligger tvärs över stranden Iskele Mevkii, som är en vacker del av den härliga Belek-kusten och ligger ca 35 km från flygplatsen och 45 km från Antalyas centrum. Diamond All Inclusive är i högsta grad byggt för att möta och leva upp till alla de förväntningar som hotellgäster kan ha.

 
Turkiet Belek
Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA Belek 
Uppkallat efter det kristallklara vattnet i Medelhavet så finns hotellet i direkt anslutning till stranden i Belek-Üçkum, som ligger endast 35 km från den internationella flygplatsen i Antalya och 45 km från centrala Antalya.   
Turkiet Belek
Gloria Golf Resort 
Gloria Golf Resort ligger i Antalya-Belek, nära Acisufloden och är ansluten till stranden genom en bro. Gloria Hotels & Resorts ligger i en semesterort på 2 122 000 m², vilket inkluderar Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort och golfbanor med totalt 45 hål (18 (gammal golfbana) + 9 (Verde golfbana) 18 (ny golfbana)). Gloria Golfklubb är 1,9 km från Gloria golfresort och det finns en kostnadsfri buss till Gloria golfklubb för gästerna. Gloria golfresort ligger ca. 500 m från Gloria Serenity resort, och 2,7 km från Gloria verde resort - en lång stig genom golfbanorna ansluter de två, tre hotellen.
Turkiet Belek
Gloria Serenity Resort 
Gloria Serenity Resort ligger i Antalya-Belek, nära Acisufloden och hotellet ligger i anslutning till stranden via en bro. Hotellet ligger i ett rekreationsområde som omfattar 2 122 000 m², tillsammans med Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort och golfbanor som omfattar 45 hål (18 hål "Gamla" Championship Course + 18 hål "Ny" Championship Course + 9 hål Verde Course). Gloria Serenity Resort ligger med ett gångavstånd på 500 m från Gloria Golf Resort och är ansluten till Gloria Verde Resort genom en 2,7 km lång stig genom golfbanan.
Turkiet Belek
Gloria Verde Resort 
Gloria Verde Resort ligger i en 50.000 m² stor pinjeskog vid kusten. Hotellet ligger i anslutning till resten av anläggningen med en 2,7 km lång stig genom en 45-hålsbana. Hotellet ligger i ett rekreationsområde som omfattar 2 122 000 m², tillsammans med Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort och golfbanor som omfattar 45 hål (18 hål "Gamla" Championship Course + 18 hål "Ny" Championship Course + 9 hål Verde Course).
Turkiet Belek
Kaya Hotels and Resorts 
Mitt bland vidsträckta barrskogar öppnade 1998 Kaya Holding Inc. hotell Riu Kaya Belek, som tack vare sitt unika läge har blivit speciellt populärt bland barnfamiljer sedan dess.  
Turkiet Belek
Kempinski Hotel The Dome 
Kempinski The Dome Hotel ligger direkt på stranden, bredvid de båda 18-hålsbanorna vid Antalya golfklubb. 
Turkiet Belek
Lykia World & Links Golf Antalya 
Lykia World Antalya är ett nytt semesterparadis, vackert beläget mellan Medelhavet på ena sidan och lummiga gröna skogar med Taurusbergen på den andra. Här erbjuds du en unik vy där blå och grön färg går samman i en, och bara ett stenkast bort kan du njuta av historiska och arkeologiska platser som är väl värda ett besök.
 

 
Turkiet Belek
Maxx Royal Belek Golf & SPA 
EN PLATS DÄR DRÖMMAR MÖTER VERKLIGHET ...
I den här speciella världen, där dina önskningar alltid omhändertagna och omtanken om dig går före i alla lägen, här kan vi ge dig service på fyra olika språk (turkiska , engelska, tyska och ryska) 


 
Turkiet Belek
Rixos Premium Belek 
Belek är en drömplats i Antalya, pärlan i Medelhavsområdet: Rixos Premium Belek ... Ett hotell som ligger i distriktet Ileribasi, bara 30 minuter från Antalyas internationella flygplats. Anläggningen har en yta på 400 000 m² och är inbyggt i en skog av tall- och pistaschträd med en 1 000 meter lång sandstrand. Hotellet har 1 700 sängar, och en personalstyrka på 900 personer... 

 
Turkiet Belek
SENTIDO Zeynep Golf & Spa 
Tillåt SENTIDO Zeynep Golf & Spa att överväldiga dig också. SENTIDO Zeynep Golf & Spa anläggningen är omgiven av magnifika pinjer och ligger direkt intill Carya Golfbana
Turkiet Belek
Sirene Golf & Wellness Hotel 
Sirene Belek Hotel. Det är här pinjerna står i all sin skönhet, det gröna är grönast och det hela blir till en dans med färger och havets inbjudande blånande ...
Sirene Belek Golf Hotel ligger på den kanske vackraste platsen i Beleks turistområde, ett paradis som får oss att känna magin i kustbandet. Belek är stjärneleven i den turkiska turistsatsningen - att bli bäst!
 

 
Turkiet Belek
Spice Hotel & Spa 
På Spice Hotel & Spa upplever du en mystisk värld där du kommer att förenas med skönheten av det fascinerade Medelhavet. Den magnifika doften av tallar, mjuka och doftande ljumma Medelhavsvindar, uppfriskande vågor som skummar över den fina sandiga kusten och den vackra solen som skiner likt en glädjekälla i himlen, får dig att glömma den tid som varit. Om du vill bli en del i en saga, bjuder vi in dig till Spice Hotel & Spa för att dina drömmar ska gå i uppfyllelse. 
Turkiet Belek
Sueno Hotels Golf Belek 
Välkommen till Sueno Hotels Golf Belek och Sueno Golf Club…
En plats där du alltid vill vara och aldrig vill åka ifrån igen … Vi pratar inte endast om ett vanligt hotell och en green ... men också om att känna sig nöjd, få oförglömliga minnen och en unik erfarenhet. En semester som du alltid har drömt om … 

 
Turkiet Belek
Vera Hotel Verde 
Vera Hotel Verde Hotel ligger 35 km från Antalya centrum, 25 km från Antalyas flygplats, 2 km från Kadriye och 5 km från Belek centrum. Med sina långa kuster, rent hav, skog (som inkluderar vackra paraplypinjer) och intill de största områdena för golf i Turkiet är Vera Hotel Verde en destination lämplig för de flesta smaker. Hotellet erbjuder dig en annorlunda semesterupplevelse med sin unika skönhet nära  Medelhavet. Anläggningen inbjuder dig till att uppleva en drömlik semester och njuta av den vackra arkitekturen i lobbyn, restauranger och förfriskningar. Aktiviteter som är utrustade med den senaste tekniken. Vera Hotels & Resorts strävar efter att fortsätta med turkisk gästfrihet och utmärkt service av hög kvalitet.
Turkiet Belek
Voyage Belek Golf & SPA 
Voyage Hotels är noggrann med att designen av hotellet ska harmoniera med naturen. Designen för den nya delen av hotellkedjan, Voyage Belek Golf & Spa, har också haft det konceptet i bakhuvudet.  
Turkiet Belek
Zeynep Resort Hotel 
Lev det liv som alla drömmer om ... med det blåa havet, och den oändliga utsikten som innehåller både varm sol och söderns naturliga skönhet. På Zeynep Resort, kan du hitta det absolut vackraste under den härligaste tiden på året.  
Turkiet Belek