Golfklubbar
 

Antalya Golf Club 
Att spela på en stor golfbana är alltid en utmaning. Att spela på två är ett sällsynt privilegium, faktiskt. På Antalya Golf Club väntar utmaningen ...
PGA Sultan och Pasha är designade av de ledande arkitekterna vid European Golf Design, tillsammans med designkonsulten och professionella David Jones. Det innebär inte bara en utmaning för golfare på alla nivåer men också underbara omgivningar, där du kan njuta av spelet.
De har spelytor, som är oöverträffade i kvalitet, med fantastiska landskap och perfekt väder; allt i en perfekt kombination för en oförglömlig golfupplevelse.
Turkiet Belek
Belek-Chansen Golf Club 
Namnet på golfbanan kommer att meddelas två veckor före avgångsdag

Minimispecifikation: 18 hål, par-72 och denna proffsbana finns i Antalya-Belekområdet
Turkiet Belek
Carya Golf Club 
Carya Golf Club, en golfbana  inspirerad av ett hedlandskap, ligger vid Turkiets Medelhavskust. Den öppnades för spel i november 2008.
Carya golfklubb har utformats för att alla golfare ska kunna njuta av den. De spännande hålen har flyt och går mellan pinjer och eukalyptus och över en dramatisk sandås. Från Championship-utslaget är banan 6 450 meter, par 72 och den är förstås ett krävande test av golfstrategi - medan turisterna som spelar från de vanliga utslagen  kommer att uppskatta de generösa fairways som banan har och dessutom en spännande planering.
Turkiet Belek
Cornelia Golf Club 
Faldo Design, Nick Faldos växande golfdesignföretag, har meddelat att företaget har utsetts att genomföra utformningen av en 27-håls golfbana i Belek nära Antalya i södra Turkiet. Det är den sex gånger Majorvinnarens första projekt i sydöstra Europa och kommer att utgöra kärnan i det nya Cornelia Golf Resortkomplexet som utvecklas av Cornelia De Luxe Resort, baserat i Belek-Antalya.
Turkiet Belek
Gloria Golf Club 
Gloria Golf Club, anlagd på en yta av 3 200 m², har många specialanläggningar för golfspelare. Friska och lätta smaker i klubbhusets bar och restaurang, en elegant lobby, separata omklädningsrum för män och kvinnor med låsbara skåp. Klubbhuset innehar också en välfylld pro shop med klubbor och skor tillgängliga möjliga att hyra. Gloria Golf Club ståtar med två 18-håls banor och en 9- håls Verde Academy bana utformad av den berömda arkitekten Michel Gayon.

 
Turkiet Belek
Kaya Eagles Golf Club 
Mötesplatsen för golfälskare: En speciell grön värld täckt av pinjer för golfälskare i Antalya Belek ... Ett tematisk jordbruk som bär THA certifiering av internationellt kända designern "David Jones"
Kaya Eagles Golf Club som kombinerar sin kraft med erfarenhet av Eagles Charity Golf Club, är förstahandsval för golfälskare i världen och den mest prestigefyllda golfklubben i Europa som är värd för sina gäster med stor förnöjsamhet vid anläggningen som etablerades i en 750 000 m² pinjeskog.
The Eagles Charity Golf Club har mer än 90 kända medlemmar runt om i världen idag inom områdena sport, film, TV, radio och ekonomi är kanske den mest prestigefyllda golfklubben i Europa.
Turkiet Belek
Lykia Links Golf Club 
Lykia Links Antalya är ett fantastiskt golfkomplex på stranden vid Medelhavet. Golfbanan är tänkt att bli en av de finaste, belägen  i södra Turkiet. Ett måste för dedikerade golfentusiaster. Mittpunkten är en 18-hålsbana som ligger i sanddynerna vid havet och den är designad av den hyllade golfarkitekten Perry Dye. Alla 18 hål på par-72 banan har fantastisk utsikt över Medelhavet och de omgivande bergstopparna, där vindarna kommer att utmana golfare på de fyra hålen vid kusten. Banan är en utmaning för golfaren, som är av skotsk stil "slå och kör" slag. Lena fairways ger en känsla av kända golfbanor i Skottland och många bunkrar vaktar greenerna och har en given plats på fairway.
Banan omfattar 603 tusen kvadratmeter golfkomplex och öppnades i november 2008.
Turkiet Belek
National Golf Club 
Den här mästerskapsbanan med 18 hål, designad av Ryder Cup-spelare David Feherty och seniorer Tour-spelaren David Jones, har varit värd för de PGA Europeiska turkiska senior open 1996 och 1997.
National är den första golfbanan på turkiska Medelhavskusten, som har skapats i enlighet med de standarder som anges i europeiska PGA och är öppen till  medlemmar och dagsbesökare. Ristad genom en skog av eucalytus och tallar med Taurusbergen i bakgrunden och ett överflöd av naturliga sjöar, prövas spelare på alla nivåer på den här banan.
Turkiet Belek
Robinson Golf Club 
Dave Thomas, den världsberömda arkitekten, har mästerligt skapat den ultimata golfupplevelsen i Nobilis Golf Resort. Banan har skapats i naturlig pinjeskog som gränsar till Acisufloden som flyter genom Belek och ut till Medelhavet. Resultatet är en golfbana med krypande böjda greener och utslag och Bermuda-fairways som ger några av de finaste spelytorna en golfare kan önska sig. De pittoreska vyerna över hela den här 18-håls, par 72 mästerskapsbanan framhäver den naturliga skönheten samtidigt som den ger en utmanande men rättvist test för alla nivåer av spelare.
Turkiet Belek
Sueno Golf Club 
Sueno Golfbanor ligger 25 minuters bilresa från Antalya internationella flygplats till turistområdet Belek, Tasliburun Mevkii.
Alla golfare som vill spela på Championship Course måste ha ett handikappkort. Det är därför lämpligt att ta ditt kort med dig. Handikapp för Pines damer 36 - Män 28, Dunes kvinnor 36 - män 28
 
Turkiet Belek
Tat Golf Club 
Det här är den första och enda 27 hålsbanan i Turkiet och ligger vid Golfens huvudstad: Belek. Den här internationella mästerskapsbanan har utformats i enlighet med kraven från europeiska golfare. Du kan spela 18-håls banan eller att välja att spela 3 olika 9-hålsbanor. På Tat Golf Belek Club, kan du spela golf 12 månader, 365 dagar om året tack vare det unika klimatet i medelhavsområdet. Klubben ger dig en fantastisk möjlighet till avkoppling och att dela värdefull kamratskap.
Turkiet Belek
The Montgomerie Maxx Royal Golf Club 
Colin Montgomerie lanserades officiellt sitt senaste designprojektet den 23 maj 2006. Utsedd av Voyage Hotel Group kommer Colin att designa en ny 18-håls golfbana i Belekregionen av Turkiet, nära Antalya.
Turkiet Belek